Blog açarak para kazanılır mı?

Blog açarak para kazanılır mı?
 


Blog açarak para kazanılır mı?

Bir çok kimse internette gezinirken sürekli güncellenen ve popüler bloglarla karşılaşınca blog yazarak para kazanılır mı? Yeni bir blog açsam para kazanabilir miyim? diye soruları içinden geçirmektedir hiç kuşkusuz.


Bu soruların cevabı evet blog açarak herkes para kazanabilir ama Türkiye de bloglardan para kazanmak diğer ülkelere göre biraz daha zor bunun sebebi Türkiye de blog okuyucularının diğer ülkelerdeki blog okuyucuları gibi blog içerisindeki reklamlara tıklamamaları, bloglara verilen reklamların düşük bütçeli olması, blog yayınının Türkçe olması vb. gibi nedenlerdir.


Blog kazançlarının diğer ülkelere göre Türkiye de düşük olması eksi bir durum olsa da seo uyumlu, güncel ve okuyucuların ilgisini çekebilecek bir blog oluşturduğunuzda blogunuzdan  iyi miktarlarda para kazanmanız yine de mümkündür.


Blogunuzu kişisel blog şeklinde açarak en fazla bilgiye sahip olduğunuz konular hakkında paylaşımlar yapan kişisel blogunuzdan para kazanabilirsiniz yada genel bir blog oluşturup çeşitli kaynaklardan edindiğiniz bilgileri blogunuzda paylaşarakta para kazanabilirsiniz.


Blog açmak oldukça kolaydır basit anlamda bir blogu hiçbir kod bilgisi olmadan ve hiç bir ücret ödemeden bir kaç saat içinde açabilirsiniz blog açmak için wordpress,tumblr,blogger vb. gibi bir çok blog açma platformu bulunmaktadır bunlardan birisini seçerek blogunuzu oluşturabilirsiniz.


Blogunuzu kapatmadığınız ve yeni paylaşımlar yaptığınız sürece blogunuzdan sürekli ek gelir elde edebilirsiniz bunun için çok fazla zaman harcamanıza da gerek yoktur her hafta boş zamanlarınızda bir kaç yazı yazarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. 


Sonuç olarak para kazanabileceğiniz bir blog açmak için biraz çaba harcamanız gerekmektedir ilk başlarda blogunuzdan fazla para kazanamayabilirsiniz ama zamanla yeni şeyler öğrenip blogunuzda uyguladıkça kazancınızda artacaktır.




etiketler
Blog açarak para kazanılır mı,
Blog ile para kazanmak,
Blogger,
Net,

Yorumlar

Yorum Gönder

⚫İÇERİKLERİN KOPYALANMASI YASAKTIR. DMCA.com Protection Status